vafliai su varške ir maskarpone
Vieni mėgstamiausių pusrytinių vaflių. Iškepsit jų tiek, kiek nuotraukoj, plius dar maždaug penkis, kurie buvo suvalgyti fotografuojant :)
Iškepę papasakokit, ar skanūs!
RECEPTAS
30 g sviesto
180 g kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g pusriebės kambario temperatūros varškės
100 g kambario temperatūros maskarponės
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
vanilės ekstrakto arba vanilinio cukraus
150 ml pieno
1. Sviestą ištirpink. Miltus sumaišyk su kepimo milteliais.
2. Kiaušinius išplak su pienu ir vanile.
3. Visus ingredientus sudėk į dubenį ir išsuk mikseriu – gausite tirštoką tešlą.
4. Vaflinėje kepk po maždaug 4 min.
Dar daugiau maisto ir istorijų – instagrame: @duonos.ir.zaidimu
Pasidalinkite: