Duonos ir žaidimų žurnalo ruduo!

Ar pastebėjot, kad rudeniop žemė pasidengia visais šokolado atspalviais? Pieniško šokolado spalvos lapai traška po kojomis, juodojo šokolado skraiste užsikloja užmiesčių laukai nuėmus derlių, lyg lazdynų riešutais ar razinomis nusėti akmenimis… O pirmas lapkričio sniegas padengia namų stogus plonu baltojo šokolado glajumi.

Ką jums reiškia šokoladas? Štai Miglei jis simbolizuoja prabangą ir rafinuotumą, primena spalvingą, gilią, daugiasluoksnę asmenybę. Giedrei šokoladas – jaukių prisiminimų dalis. O man – tai visų pirma kojas pakertantis kvapas. Beprotiškai susukantis galvą, burtų ir stebuklo sinonimas. Kakavos trupiniais pasidengęs triufelis, karšto šokolado puodelis, kuriame nuskendęs žiupsnis rytietiškų prieskonių ir šlakelis raudonojo vyno. Žiugždanti maža saldi smulkmena rankinėje, kai nori ištarti ačiū.

Šis mūsų ruduo – gausus šokoladinių akimirkų. Žurnalo puslapiuose žodis šokoladas buvo paminėtas daugiau nei 300 kartų! Susipažinkite su pašnekovais, kuriems šokoladas – išsipildžiusi svajonė ir gyvenimo džiaugsmas. Keliaukite šokolado keliais per Belgiją. Išmėginkite rudeniškus šokolado derinius morkų torte ir burokėlių keksiukuose, įberkite kakavos kepdami marmurinį keksą su moliūgais. Suplakite šokoladinius avokadų putėsius, pasigaminkite tiramisu su baltuoju šokoladu arba karšto šokoladinio gėrimo.

Sušildykite rankas ir širdis. Įkvėpkite šokoladinio rudens.

Pasidalinkite:

4 Comments

Add Yours
  1. 1
    Jurgita

    aure, ačiū! kol kas tik užsiminiau FB, tačiau, radusi laiko, brūkštelėsiu ir įrašą. leidykla minėjo, kad ją bus galima įsigyti ir knygynuose, tačiau iš pradžių pasirodys Maximose.

  2. 2
    aure

    Sveikinu su knyga! :) gal jau tai buvo pristatyta kitame įraše, tačiau vis tiek – valio! Ar ją galima įsigyti įprastuose knygnuose, kaip Vaga ir pan?
    Žurnalas sušildė:)) Linkiu gražaus rudens ir ačiū už šilumą ir ypač receptus!

  3. 3
    Jurgita

    ačiū, Julija! beprotiškai gera skaityti komentarus ir žinoti, kad mūsų darbas pasiekia širdis :) ačiū visų trijų vardu!

  4. 4
    Julija

    Tik pradėjus skaityti pamaniau-„prabangu!“ (emocine prasme). Šis žurnalas paliko tikrai didelį įspūdį ir stipriai sužavėjo. O nuotraukos visada „gyvos“ ir, rodos, net kvapą užuosti gali.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *