nauja pradžia. žurnalas
Žinau, kad aš kažkur užtrukau. Palydėjau vasarą ir tyliai išėjau į rudenį. Įdomus buvo ruduo. Ilgas, šiltas ir labai darbingas. Buvo dalykų, kurie ėjos it spragtelėjus pirštais. Buvo ir tokių, kurie subyrėdavo nė neįsibėgėję. Trys mėnesiai prabėgo neįtikėtinai greitai.
Žinai, kas yra sunkiausia po ilgos tylos? Vėl atsiversti tuščią popieriaus lapą ir rašyti. Nes nesi tikras, ar į tavo virtualius namus vis dar užsuka lankytojai. Ar laukia. Ar ir vėl skaitys. O žinai, kas smagiausia? Kaip ir visada – dalintis. Kepiniais, saldžiais skanėstais ir geromis naujienomis. Nesinori daugžodžiauti, tad šiandien, gruodžiui skaičiuojant dienas link Kalėdų, esu kupina jaudulio ir džiaugsmo – dalinuosi savo žurnalu. Taip, Duonos ir žaidimų nuo šiol – ir virtualus žurnalas. Žurnalas apie saldžias dienas. Nes saldūs dalykai yra šventė. Tai mano cukrus Tavo akims, skaitytojau. Čia įdėjau daug savo naktų ir laisvų akimirkų. Labai labai daug. Šįsyk – mažiau žodžių ir daugiau spalvų, tad pirmas numeris – it kalėdinis nuotraukų albumas. Simboliškai įžengiu į labiausiai šildantį metų laiką. Šildantį lūpas karštu šokoladu, delnus – šiltais, kvapniais, ką tik iš orkaitės kepiniais. Kada gi, jei ne dabar, dažniausiai įjungiamos orkaitės, tirpinamas sviestas, malamos aguonos, nuglostoma mielinė tešla…
Atsiversk, ir keliaukim kartu į mano saldų pasaulį.
Hey! The issue of my free new magazine Bread & Circuses is available online now!
I hope you enjoy reading the magazine and flipping through pages as much as I enjoyed creating it.
Diana, kadangi dėl kažkokių priežasčių negaliu komentuoti tavo puslapyje, atsakau čia. man labai gaila, kad tikėjaisi biskvito. recepte neminėjau, kad aguonų sluoksnis biskvitinis. nes, na, aguonos yra aguonos. jas reik kramtyt. arba mažinti jų kiekį pyrage. mums patiko pirminis variantas, tokiu ir pasidalinau. o improvizacijos – skaitytojų ir gamintojų rankose.
na, aguonų kramtymo aguoniniuose pyraguose būna visad daug :) o čia dar sluoksniai ne itin ploni :) įsivaizduoju, kad sumalus aguonas ir kokosą į miltus pagrindas pavyktų vientisesnis ir labiau tirpstantis. reziumuoju, kad nieko nesumovėt :)
Aš iš esmės linkau link to, jog aguonų ir kokosų kramtymo buvo labai daug. Ir tokio, gana gryno :D Toli gražu ne burnoje tirpstantis biskvitas.
Tai galvoju, ar čia toks sumanymas buvo, ar aš kažkur kažką sumoviau?
Diana, aguonų sluoksnio tvirtumas priklauso nuo to, kaip kruopščiai sumalėte aguonas. aš jas maliau kavamale. iškepęs sluoksnis nebuvo visiškai tvirtas, bet ir nebyrėjo pernelyg smarkiai. sūrio tešla turėjo būti maždaug grietinės tirštumo, klampi.
O aš turiu klausimą dėl aguoninio sūrio pyrago iš žurnalo :)
Aguonų sluoksnis ir turėjo būti toks trupantis? Paruošta tešla turėjo piltis ar dėtis (kaip sausainiai su sviestu pyrago papločiams) į formą?
Ačiūūū.
Kokia graži idėja!!! Nuostabiai šiltos ir jaukios nuotraukos, puikuuuu! :)
klaidas žinau, ateityje jų vengsiu. ačiū.
Sveikinu su žurnalu, na bet kam kankinti skaitytojus ir dėti baltą ploną šriftą ant nelygaus fono, pvz. kaip 22 ar 24 psl.
O jau nuotraukų gražumas ir profesionalumas. Labai gražus darbas.
man labai svarbu, kad skaitote ir palaikote. nemėgstu daugžodžiauti, tad sakau vieną ir milžinišką AČIŪ visiems ir kiekvienam. man išties svarbi ir kritika, kad kitas numeris būtų dar geresnis ir gražesnis, tad netylėkite :) jei nenorite viešai, rašykite į [email protected]
klausimai, lūkesčiai, pasiūlymai būsimiems numeriams taip pat laukiami. jaučiuos įsipareigojusi skaitytojams :)
atsakau į Vilmos ir Severinos klausimus dėl žurnalo parsisiuntimo: kol kas šios funkcijos nebus, atleiskit. suprantu, kad ekrane skaityti ir gaminti ne visuomet patogu, bet tokia virtualių žurnalų dalia.
Gražu.
Bet nepatogu – norisi ‘pačiupinėti’, o nėra ką :) Net atsispausdinti nėra galimybių ?
sAUNUOLE,LABAI GRAZUS IR PRASMINGAS ZURNALAS,atsiprasau,jei per daug paklausiu,noriu isbandyti receptus,bet patogiau butu ji tureti kompiuteryje,gal butu galimybe pdf formatu kur ji ikelti..buciau labai dekinga
Kaip visada miela, jauku, svajinga, romantiška! Sveikinu nuoširdžiausiai!
Sveikinimai! Labai gražus ir estetiškas žurnalas. Labai smagiai susiskaitė ir jau žinau ką tikrai pabandysiu iškepti :)
Ploju katuciu! Man patiko :)
Labai dailu, šilta, gražu su daug įdėto darbo, patirties ir širdies!
Aš buvau pakerėta! Netgi priblokšta. Nuotraukų tikrumas tiesiog užburia, atrodo, jog net galėtum užuosti ar paragauti. Jau nekantrauju, kada išbandysiu receptus, nes ketinu išbandyti juos visus!
Aš tiesiog iš naujo įsimylėjau :)
Valio!!!!! :))
Jurgita, sveika sugrįžusi :) Labai jaukus, šventiškas ir estetiškas pirmasis numeris, sveikinu!
:) puiki šventinė dovana mums visiems. Labai ačiū. Jau seniai laukiau, nes šitas savitas rašymo stilius, kuris taip įtraukia skaitytoją, negalėjo apsiriboti tik blogo rašymu. Šaunuolė, sveikinu. Einu vartyti žurnalo, esu tikra, jis – nuostabus.
wow, nuostabu!!! :))) labai patiko, dabar greitai perverčiau, bus skanus skaitinys prie popietinės kavos.
šaunuolė!!! :)