vafliai su varške ir maskarpone

Vieni mėgstamiausių pusrytinių vaflių. Iškepsit jų tiek, kiek nuotraukoj, plius dar maždaug penkis, kurie buvo suvalgyti fotografuojant :)

Iškepę papasakokit, ar skanūs!

RECEPTAS

30 g sviesto
180 g kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g pusriebės kambario temperatūros varškės
100 g kambario temperatūros maskarponės
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
vanilės ekstrakto arba vanilinio cukraus
150 ml pieno

1. Sviestą ištirpink. Miltus sumaišyk su kepimo milteliais.
2. Kiaušinius išplak su pienu ir vanile.
3. Visus ingredientus sudėk į dubenį ir išsuk mikseriu – gausite tirštoką tešlą.
4. Vaflinėje kepk po maždaug 4 min.

Dar daugiau maisto ir istorijų – instagrame: @duonos.ir.zaidimu

Pasidalinkite:
error0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *