Iš dalies man patinka, kad nepaliekate komentarų. Jaučiuosi lyg rašydama asmeninį dienoraštį, kurį smalsi sesė žino, kur laikau, ir naktimis tyliai skaito, nieko man nesakydama. Tinklaraštis – apskritai gerokai asmeniškesnė erdvė už socialinius tinklus. Lėtas maistas ir lėtas laikas – to instagrame jau seniai nebėra.
Tinklaraštyje niekada nežinai, kas užsuks į svečius, bet visada supranti, kad atsakomajam vizitui ruoštis neprireiks. Lyg žaistum žaidimą matomas-nematomas.
Ir visas desertas liks tik man :)
O uogienė puiki. Bet kitokių receptų čia ir nerasite. Bananai su juodaisiais serbentais dera lyg du įsimylėjėliai. Jei didinsit uogų kiekį, cukraus naudokite santykiu 1:1.
RECEPTAS
250 g juodųjų serbentų
250 g cukraus
1 bananas
1 pakelis vanilinio cukraus
vandens
Juoduosius serbentus, cukrų, vanilinį cukrų ir susmulkintą bananą sudėk į puodą.
Užpilk maždaug 1/4 stiklinės vandens.
Užvirk ir virk apie 10-12 min., kol uogos ir bananas sukris. Aš dar lengvai prasukau blenderiu.
Jei uogienė atrodytų skystoka, žinok, kad vėsdama kiek sutirštės.
Pasidalinkite: