šokoladinis pudingas

Labai greitas desertas ne tik šokoholikams! Pudingas arba kremas – su Nutella, kuri suteikia to gerojo kremiškumo ir riešutiškumo ir dera su šokoladu. Toks naminis Ferrero Rocher variantas puodeliuose :)

Rašydama pagalvojau, kad faina būtų ne tik apibarstyti kepintais riešutais, bet ir kelis lazdynus paslėpti pudinge!

RECEPTAS

Receptas 4-iems. Proporcijas galima (rekomenduojama) didinti :)

2 šaukštai cukraus

1 1/2 šaukšto kukurūzų miltų

1 1/2 šaukšto kakavos

170 ml pieno

120 ml riebios grietinėlės

60 g pieniško šokolado

20 g juodojo šokolado

2 šaukštai Nutellos

lazdynų riešutų

1.Prikaistuvyje sumaišyk cukrų, kukurūzų miltus ir kakavą.

2. Sumaišyk pieną ir grietinėlę ir po ruputį nuolat maišydamas šluotele supilk į sausąjį mišinį. Užvirk.

3. Maišydamas virk 2 min., kol ims tirštėti. Nukaisk.

4. Sudėk sulaužytus šokoladus, Nutellą, ištirpink. Sukrėsk į puodelius.

5. Lazdynų riešutus pakepink keptuvėje, pasmulkink. Apibarstyk pudingą.

6. Jei norėsi jį atvėsinti (man toks skanesnis), prieš dėdamas į šaldytuvą uždenk maistine plėvele.

Pasidalinkite:
error0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *