keksiukai & kava

Kvapnios vietos visuomet sutraukia minias. Ten, kur jauku, skanu, miela, žmonių niekada netrūksta. Tuo galėjome dar sykį įsitikinti paskutinę pavasario dieną skaitytojus ir kavos mėgėjus pakvietę į Vasaros sutiktuves su Debesimis ir Taste Map.

Renginys buvo puikus. Jūs − atėjusieji, smalsūs, neiškeitę įkaitusio miesto į sodybas, nepatingėję sekti rodyklių ir klaidžiais labirintais pakilti auštyn, kvapnių aromatų link − buvot šaunūs. Mes buvom skanūs :) Taste Map turėjo bene skaniausios kavos mieste, o mes − daug dailių keksiukų, puoštų maskarponiniais, traškiais šokoladiniais, sviestiniais, karameliniais debesėliais. Nubarstytų spalvotais akmenėliais ir Kristinos kruopščiai nucukruotomis našlaitėmis. Smagu buvo matyti vingiuojančią eilutę būsimųjų ragautojų. Keksiukai tirpo iš lėkščių, Ievai ėmė trūkti puodelių kavai… Po truputį mintyse ėmiau dėlioti varneles ties anksčiau kirbėjusiais ar žmonėms to reikia, ar jie susirinks, ar jiems patiks, ar norės sugrįžti. Taip, taip, taip ir taip! Jokių abejonių – skanūs renginiai yra reikalingi.

Jei nebuvot, nematėt ir neragavot, karamelinių su riešutų sviesto įdaru, kakavinių su paslėptais saldainiais ir citrininių keksiukų receptų ieškokite naujausiuose Debesyse, o varškinių – pas Viktoriją. Jei norėtumėt žinoti mano favoritus, man, sunkiai įsivaizduojančiai savo virtuvę be citrinų, labai patiko citrininiai. Saldžiarūgščiai, drėgni nuo sirupo, minkštučiai. Pasakiški. Kaip ir morkiniai − sodraus skonio, kvepiantys prieskoniais. Ir kakaviniai, su tais saldainiais… Visi puikūs, tądien suradę savus ragautojus.

O vasara dar tik skaičiuoja pirmą savaitę. Jei tik susidėlios, vėl kviesime ragauti. Sekite Debesis, ir užsukite į mūsų mažas šventes.

Lauksime. Labai.

Vasaros sutiktuvesVasaros sutiktuvesVasaros sutiktuvesVasaros sutiktuves3Vasaros sutiktuvesVasaros sutiktuves. Keksiukai&kava

Save

Pasidalinkite:

2 Comments

Add Yours
  1. 1
    Jurgita

    nvrm, ačiū už komentarą. grįžtamoji reakcija mums yra labai svarbi – tik sulaukę atsiliepimų galime daryti išvadas ir kitiems renginiams pasiruošti dar geriau.

    taste map atsakė dėl cukraus į kavą: remiantis jų filosofija, cukrus į kavą neturėtų būti beriamas, mat tuomet kava virsta tiesiog gėrimu :) dėl to cukraus ir buvo pritrūkta. išvada padaryta: kitąsyk turėsime didelę atskirą cukrinę kavą su cukrumi geriantiems :)
    kitas dalykas – Ieva buvo likusi viena darbuotis, o kavą moka ruošti tik ji, tad, deja, negalėjome jai padėti. todėl kavos ruošimo procesas užtruko.

    tikimės, kad kiti kartai bus sklandesni :)

  2. 2
    nvrm

    keksiukai buvo puikūs; organizuotumo kiek pritrūko – tiek vietos visiems tilpti, tiek laiko, per kurį ruošiama kava, tiek cukraus į tą pačią kavą…
    tikėsimės, bus pakartojimas su patobulinimais :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *