naujas žurnalo numeris!

Sveiki!

Ar pastebėjote, kur dingo žiema? Jei ne šiąnakt prasiautusi pūga, atrodytų, kad jau tikrų tikriausias pavasaris. Be sniego, šalčio, šiltų pirštinių, kepurių ir karštų arbatos puodelių. Apie imančią trauktis žiemą primena tik puikios prabėgusios šventės, jaukios šeimyniškos akimirkos nuotraukose ir širdyse, ir pirmasis Duonos ir žaidimų žurnalo numeris. Ačiū, kad jį skaitėte ir sklaidėte – tokio didelio susidomėjimo nuoširdžiai negalėjau tikėtis! Kaskart, imdamasi naujos veiklos, degu. Idėja, būsimu išpildymu, išūžiu galvas visiems, kurie bent viena ausimi manęs klausosi. Kartu ir šiek tiek dvejoju ir abejoju savimi. Tad kiekvienas skaitytojo atsiverstas puslapis man labai svarbus, kaip ir kiekvienas atsiliepimas.

Šiame numeryje mūsų komanda pasipildė dviem šauniomis merginomis: tinklaraštininke ir konditere Migle + maisto fotografe Giedre!

Saldaus pavasario, skaitytojau! Tebūnie jis ypatingas.

Pasidalinkite:

2 Comments

Add Yours
  1. 1
    Jurgita

    Aure, ačiū!
    žurnalas šiuo metu tik virtualus :) jei kažkada bus kitaip – informuosiu nedelsdama!

    p.s. o iliustruotasis mokslas ir man patinka!

  2. 2
    Aure

    aš pati žurnalų neperku, gal yra tekę nebent pora sykių iliustruotą mokslą nusipirkti. bet čia:) sudėta tiek daug jausmų, estetikos, skonių, jaukumo. Tu tikra šaunuolė! Tai ką darai nuostabu. Ačiū Tau už tas mielas akimirkas, skaitant šį žurnalą :)

    P.S. kaip suprantu, tik internete jis. jei būtų popierinis – pirkčiau:) jei klystu – duok žinią:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *