Mano vardas Jurga. Ir aš myliu maistą. Jį knaisioti lėkštėj, juo mėgautis, jį atrasti ir gaminti. Ir dar fotografuoti – gal net labiau. Raustis sendaikčiuose ir močiučių spintose, į namus temptis paletes ir sutrūnijusias lentas. Kartais tai darau pati, kitais kartais įkalbu pagelbėti aplinkinius. Taip, atsidėkoju maistu. Arba bučiniais – priklauso nuo to, kas tie aplinkiniai.

Valgau ir gaminu viską. Nesu pamišusi veganė, žirnio dydžio porcijų valgytoja, tobulai subalansuotos mitybos šalininkė. Maistas yra meilė, tik saiko jausmo nepažįstantieji praranda šį ryšį ir ima kurti naujas maisto religijas. Šiame draudimų pasaulyje aš ištikima sau, miltams, cukrui ir sviestui, vynui, steikui, bulvių košei, pelėsiniam sūriui ir makaronams, daržovėms (bet nebūtinai penkioms per dieną), lęšių troškiniui ir rytais kruasanų pritrupintai lovai – maisto šventei, nes maistas yra ir gyvenimas.

Aš tikrai nežinau, kodėl užsukot būtent čia. Bet jei jau esat, tai labas.

Dėl bendradarbiavimo.

Maisto projektams nefotografuoju, bet ačiū, kad teiraujatės. Ir taip sakau tik labai įdomiems pasiūlymams. Koks tas labai įdomus pasiūlymas? Nepasiūlę nesužinosit. Ir dar. Aš užduodu daug klausimų prieš įsivertindama. Man lengvai nusispjaut į „kviečiame tapti tokio ir tokio niekalo ambasadore”, jei kainos klausiate tik tam, kad galėtumėt palyginti, kiek esu verta tarp kitų blogeriųTake it or leave it, bet branginu ir savo laiką, ir pinigus. Daugiau apie abu – čia.

Man visada galit rašyti:

jurgita@duonosirzaidimu.lt

Kartais atsakinėju lėtai, todėl prašau kantrybės. *

Mane rasit instagrame ir bent jau kol kas – feisbuke.

*

„Nekantraudami atsignybiame jos gabalėlį ir valgome, vis dar garuojantį ir deginantį pirštus. Jis sako mylįs mano odą, kai ji kvepia rozmarinais ir ką tik iškepta duona.“