ieškau darbo

Ilgokai rinkau žodžius, kuriuos turėčiau sudėti į šį postą. Pirmi du – visai paprasti: IEŠKAU DARBO. Arba, kitaip tariant, IEŠKAU DARBŲ.

Prisistatyti niekada nėra lengva, manau ir tikiu, kad už mane turėtų kalbėti mano darbai. Jų prisikaupė daug, tinklaraštyje – tik dalis, ir tik vizualinė. Galvoje – idėjų viesulai, galėčiau juos suvaldyti, bet visai nenoriu :) Užtat ir labai noriu, ir labai ieškau su receptų kūrimu, adaptavimu, maisto ir produktų fotografija, rašymu (ne tik) apie maistą (patirties nemažai ir įvairios) etc. susijusių darbų. Tai, ką darau jau ne vienus metus su išimtimis labiau sau, norėčiau perkelt keliomis pakopomis aukščiau ir daryti labiau kitiems.

Dalies mano darbų braižą galite pamatyti panaršę tinklaraštyje. Dievinu natūralią šviesą, šiltas spalvas, jaukias detales, kartais – griežtumą ir minimalizmą, bet visada esu lanksti ir smalsi, fotografija – beprotiškai platus pasaulis ir jį atrasti man labai didelis malonumas. O mintis išguldyti žodžiais – dar viena malonumo dalių. Sklandžiai, vaizdingai, įkvepiančiai, gražiai, šmaikščiai, (be klaidų) – kaip pageidausite :)

Jau ilgą laiką esu freelancerė, ir man tai patinka. Nuotolinis darbas, darbas savu grafiku, kūrybinis darbas – tai, kuo gyvenu, kas mane inspiruoja, leidžia lanksčiai dorotis tiek su deadline’ais, tiek ir nepamiršti savęs bei šeimos. Terminus myliu, individuali veikla, sąskaitos faktūros – viskas legit :)

Maistas yra gražus, tad jei ir jūs taip manote, parašykite man: [email protected]

Turite kitų pasiūlymų – susisiekite taip pat, pasitarsime :)

 

Pasidalinkite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *