~katiniški linkėjimai, arba laimingų artėjančių!~

Rašydama dienoraštį, visuomet paskutiniame sąsiuvinio lape sudėliodavau bepraeinančių metų pasiekimus ir nuopuolius, džiaugsmus ir nerimus. Virtualus dienoraštis – jokia išimtis. Šiemet pamačiau, pažinau, perskaičiau, išklausiau, susižadėjau, ištekėjau, pabuvojau, pagaminau, nufotografavau, susipažinau, parašiau, aplankiau, nuskridau… Daug daug daug visko įvyko, ne taip paprasta sudėlioti prisiminimus į metų lentynėles. Buvo ir linksmų dienų, ir atvirkščiai, pasitaikė ir akmenukų bateliuose… Visgi du įvykiai – sunkiai pamirštami: vestuvės ir… tinklaraščio gimimas :) Pamažu atsirado skaitytojų ratelis, vieni anoniminiai, kiti – ne, vis dėlto visi – branginami ir mylimi. Ačiū už komentarus, už nebylius tinklaraščio lapų sklaidymus… Ačiū už skaitytojų būrelio gausėjimą facebook’e. Ačiū.

Su tinklaraščiu susiję keli nedideli džiaugsmeliai: čia saugau du brangius įrašus, kuriuos perskaitau tuomet, kai tampa labai liūdna, tuomet, kai dingsta įkvėpimas, kai nebelieka polėkio, kai atrodo, jog visos pasaulio durys užsivėrė būtent man, o langai aklinai užkalti; įrašai, kuriuose esu tikroji aš: svajoklė mergaitė didelėmis akimis, mylinti subtilųjį Vilnių ir ekspresyviąją Italiją, panirusi į knygas ir kepimo magiją, turinti begalę troškimų ir… neišauganti iš gražių pasakų amžiaus :)

Lengvomis kačiuko letenėlėmis atsėlina Naujieji…

Norėtųsi palinkėti ramių ir gerų metų. Pilnų kišenių laimės, stiklainiuko gėrio ir saldžių akimirkų, ąsočio meilės, glėbio geros nuotaikos, giedrų dienų, šilumos širdyje, tyrų jausmų, kregždutėmis po dangų pabirusių idėjų, saulės nubučiuotų rytų ir nuostabių saulėlydžių, neblėstančios vilties ir tikėjimo stebuklo, išsipildančių svajonių, įkvepiančių pažinčių, išpildomų pažadų, kibirkštėlės polėkio ir kelių lietaus lašelių nesėkmėms nuplauti…

Lai metai bus minkšti, pūkuoti ir ramiai sau snaus krutindami ūsus. Lai Baltasis Tigras išgaudys nerimo peles, susiglostys kauliuką, išries nugarą ir murkdamas trinsis aplink jūsų kojas, palikdamas kuo mažiau žymių nuo aštrių nagučių.

Gerų katino dienų, skaitytojau!

P.S. Mūsų Baltasis Tigras taip pat skuba sveikinti :)

~~~

~~~

Ačiū, kad skaitai ir esi,

Jurgita

Pasidalinkite:
Posted in Be kategorijos and tagged with .

5 Comments

Add Yours
  1. 1
    duonosirzaidimu

    Na va, ir anonimai taria žodį :))
    Asta, ačiū, tikrai nepavėluotai, su Naujaisiais, kaip ten sakoma, gali sveikint ar tik ne kelias savaites ;)

  2. 2
    Asta

    Nuostabūs linkėjimai… Ir nuotraukos puikios! :)
    Aš – dažniausiai tyli anoniminė, bet ištikima skaitytoja – labai dėkoju :) Ir taip pat, nors ir trim dienom pavėluotai, bet linkiu ir Tau pačių nuostabiausių, geriausių, pačių pačiausių metų :))

  3. 3
    duonosirzaidimu

    egidija, ačiū!
    Aha, mūsų katinas ypatingasis skirtingaakis :)

    Egle, kad visa tai išsipildytų!
    Dėl P.S. belieka tik pridurti, kad dažnai jaučiuos taip pat. Labai labai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *